Thuiswerken met de zitbal van UNI Store

Tegenwoordig is thuiswerken steeds normaler aan het worden. Het nadeel hiervan is dat niet iedere kantoor medewerker ook een goede thuiswerkplek heeft. Het gevolg hiervan is een groeiende groep mensen met rug- en nekklachten. Fysiotherapeuten zien dan ook een stijging in klanten met deze klachten. Het voordeel hiervan is dat het op te lossen is. Door een zitbal voor kantoor in huis te nemen, kun je namelijk al een groot deel van de klachten wegnemen. Hoe dit komt? We leggen het je graag uit.

Een zitbal kopen voor je thuiswerkplek

Een zitbal is een ergonomische bureaustoel. Deze zorgt ervoor dat je een goede houding aanneemt wanneer je aan het werken bent. Dit komt doordat je geen rugleuning hebt en je benen in 90 graden op de grond staan. Hierdoor heb je een stevige houding en worden de juiste spieren in je nek en rug gebruikt. Dit zorgt er voor dat veel problemen worden voorkomen of verholpen. Daarnaast heeft het ook nog eens een positief effect op de bloedsomloop in het lichaam. De zitbal zorgt er namelijk voor dat ook de spieren in je benen geactiveerd worden. De bal is natuurlijk rond en zal dus bewegen. Onbewust ga je dus spieren in je benen gebruiken om je evenwicht te bewaren. Hierdoor wordt je bloedsomloop gestimuleerd en kan het gebruik van een zitbal zelfs de kans op hart- en vaatziekten verkleinen.

De beste zitbal voor op kantoor

Er zijn veel verschillende ballen verkrijgbaar die worden gebruikt om op te zitten. Het is echter niet zo dat ook elke bal te gebruiken is als geschikte bureaustoel. De zitballen van UNI Store zijn hier speciaal voor ontworpen. Een samenwerking tussen een Franse osteopaat en een Franse designer hebben namelijk geleid tot het ontstaan van Bloon Paris. De zitballen zijn ontworpen voor kantoormedewerkers om het werk beter en gezonder te maken. Daarnaast hebben ze zo veel mogelijk gedaan om het design van de zitbal zo bijzonder mogelijk te maken. Dit maakt de ergonomische bureaustoel van Bloon Paris dan ook de beste zitbal voor op kantoor in 2021.