Fouten in Huisbeveiliging Van je Deuren en Vensters om te Vermijden

Laten we eens een kijkje nemen naar de veel voorkomende fouten in huisbeveiliging die mensen vaak maken bij hun deuren en vensters. Deze fouten weten en herkennen is de eerste stap naar het beter beschermen van je eigen huis.

Fout #1: niet al je deuren beveiligen

De eerste fout die gemaakt wordt, is de zij- en achterdeuren niet zo goed beveiligen als de voordeur.

Voor dieven maakt het niet uit door welke deur ze binnenkomen. Als één deur goed beveiligd is en de andere niet, raad eens welke ze dan zullen proberen?

Het gebeurt erg vaak dat voordeuren stevig zijn, maar achterdeuren en zijdeuren erg dun, vooral in oudere huizen. Een dief kan dan eigenlijk liever voor een zij- of een achterdeur kiezen, omdat dat de deur weg van de straat is en waar ze dus minder zichtbaar zijn.

Elke toegangsdeur, waar ze ook geplaatst is, moet een stevige stalen deur en kader zijn met vergrendelingssloten en strike platen.

Vergeet je glazen schuifdeuren niet die erg bekend staan om hun slechte sloten.

Gelukkig is er een fantastische gemakkelijke oplossing: leg gewoon een stuk hout, zoals een stok, in de rail van de deur zodat ze niet open kan schuiven als het slot gekraakt is.

Fout #2: oude of kapotte sloten & vensters

De tweede fout is het niet vervangen van oude of kapotte sloten op deuren en vensters of zelfs de kapotte of oude deuren en vensters zelf!

Dit kan erg duidelijk lijken nadat je er een beetje over nadenkt, een gebroken slot of klinkt is misschien niet zichtbaar, maar het enige wat dat betekent, is dat het geen dief zal aantrekken. Je wil hun job niet gemakkelijk maken als ze proberen om het te openen.

Verschillende problemen vallen onder deze categorie:

  1. Veel deuren kunnen gemakkelijk ingetrapt worden.

De experts raden een stevige, verstevigde stalen deur aan.

  1. Zorg ervoor dat je een vergrendelingsslot hebt op elke buitendeur. Dit is echt belangrijk. Aangezien je waarschijnlijk weet dat een vergrendelingsslot veel moeilijker te verslagen is dan een veerslot, waarop je nooit mag vertrouwen voor buitendeuren.
  2. Verander de sloten als je dat niet al gedaan hebt toen je in je huis trok. De sloten niet veranderen is niet zoals je deuren wagenwijd openzetten maar het betekent wel dat iemand een sleutel kan hebben van je huis. En als ze de sloten niet vervangen hebben toen zij in het huis trokken, kan er nog iemand anders een sleutel hebben.

Voor meer informatie over huisbeveiliging, bezoek onze website: https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag